Lajmerim per pune

RIG CERT ALBANIA eshte ne kerkim te nje auditi per sistemet e menaxhimit (ISO 9001,ISO 14001,OHSAS 18001,ISO/IEC 27001,etj).

Nese keni njohuri ne kete fushe dhe jeni i interesuar per bashkepunim per kryerjen e auditimeve, jemi ne pritje te E-mailit dhe CV tuaj ne adresen Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose te na kontaktoni ne nr. e tel. +35544805896

Jemi ne pritje te bashkepunimit me ju!

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments